Bemutatkozó

Hacienda éttermünk Budaörs – Kamaraerdőn, a Kolozsvári utca végén, található, ahol modern és családias hangulattal várjuk kedves vendégeinket, és a legfontosabb számunkra, hogy vendégeink minden alkalommal igazi gasztronómiai élménnyel gazdagodjanak.

Éttermünk és a nagy, árnyat adó fűzfákkal szegélyezett kert tökéletesen alkalmas céges és családi rendezvények, valamint esküvők lebonyolítására.

Éttermünk megnyitásakor, egy olyan konyha létrehozása volt a cél, ahol az alapanyagok legjavát a környéken fellelhető termelőktől és tenyésztőktől szerezzük be. Ennek megvalósulásához hosszú időre van szükség, de a mai napig kitartóan kutatjuk a jobbnál jobb alapanyagokat. Későbbi álmunk ezeket a partnereket Önöknek is bemutatni egy Hacienda piac formájában.

Erre építve, házias ízeket felvonultató konyhát valósítottunk meg, nem nélkülözve a modern technológiákat sem, ügyelve a markáns, erőteljes ízek megtartására.

Konyhánkat kiegészítve, építettük meg a kertben a kemencénket. Ebben sütjük a kacsát, libát, malacot vagy éppen a lassan kultikussá váló ételünket a Hacienda pacalt, melybe a pacalon kívül chorizot, disznókörmöt és még csicseriborsót is teszünk.

A nálunk tartott disznóvágásokon - melyen a téli időszakokban bárki részt vehet – ebben a kemencében kialakított füstölőben készítjük a házi sonkát, kolbászt és szalonnát.

Tavasszal életre kel saját veteményeskertünk, ami fűszernövényekkel és egyéb zöldségekkel látja el a konyhánkat, melyeket nagy szeretettel használunk az ételeink ízesítéséhez.

Lelkes és felkészült csapatunk igyekszik minden gasztro igényt kielégíteni és legjobb tudását adni, hogy vendégeink mindig egy asztali örömökkel teli élménnyel távozzanak tőlünk!

A fogások mellé minőségi pálinkákat, borokat és remek Paulaner söröket kínálunk.

Az alkoholmentes italok kedvelőire is gondoltunk, széles kinálatunkban pédául megtalálható a zöldalmás limonádé vagy a házi csipkebogyó szörp is.

Célunk egy olyan étterem létrehozása volt, ahol vendégeink a fővároshoz közel, mégis meghitt, barátságos környezetben tölthetnek el néhány kellemes órát, és ahova mindig szívesen betérnek, mert a Hacienda számukra is egyet jelent a remek ételekkel és kiváló vendégvárással!

Hacienda Sörkert és Étterem bemutatkozó